Neformálne formálna ✒️📖✂️📐


Ahojte všetci, školáci obzvlášť! Váš hlad po vedomostiach Vás v pondelok opäť uväzní v školských laviciach orientovaných na kus zeleného dreva na ktorý sa dá písať kriedou, ostatných, tých šťastnejších čakajú dokonalejšie didaktické pomôcky. Napríklad magnetická biela tabuľa a fixka. Ja som sa všetkých poučiek nasýtila, alebo mi už jednoducho skončila povinná školská dochádzka a tak tento rok neplánujem stráviť nad knihami. Prídem síce aj o takú udalosť akou je prvý deň v škole (kedy sa Vy chlapci vyfešákujete a My dievčatá vyčajoríme), ostane mi ale môj blog o móde, kde Vám, tak ako teraz, budem ukazovať ako by sa nahodila na zahájenie školského roka Lau Ren.



Pri obmeňovaní šatníka pred školským rokom 2016/2017 asi nikto z Vás nevzal útokom shop Forever 21 ako ja. Dôvod je jednoduchý...nestihli Vám ho ešte postaviť :D Ale ak sa Vám z letnej brigády na jahodách v Holandsku zvýšil nejaký keš, šetrite si ho napríklad na takéto kvietkované minišaty s rovným strihom, výstrihom a mašličkou na krku ;) Určite ste si mnohé vzali niečo podobné na zoznamovačku do školy a garantujem Vám, že ste spravili dobre. Rozjasnili ste temnú atmosféru triedy 9.A, okúzlili ste mužskú polovičku triedy a naštvali spolužiačky :D Na prvý deň úspech!



Ja som sa v tieto horúce dni bola osviežiť pri fontáne. Tam som vylovila morskú pannu, stiahla ju z kože a vyrobila si topánky, ktoré mám na fotkách :D Kabelku som si ale normálne kúpila v obchode. Veď nemôžem byť celá BIO. Ešte nenápadné náušnice a Váš neformálne formálny outfit do školy je hotový. Dúfam, že Vám to v pondelok dopadne najlepšie a tie, ktoré si myslia že to spackali, budem naďalej inšpirovať.





Vaša Lau Ren

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Share this:

CONVERSATION

0 komentárov:

Zverejnenie komentára