Big city life 🌃

Aneb, nezabudni sledovať blog aj zajtra. Mám pre teba prekvápko! ♥



Ahojte moji blogloveri! Dnes sa Vám neozývam tak úplne online. Takže dnes sa neprechádzam Bratislavou v priehľadných šatičkách. Fotky som fotila pred týždňom, počas summitu EU, kedy bolí v uliciach starého mesta štyri obrnené vozidlá, desať turistov a asi šesťtisíc policajtov. Zaujímavú atmosféru sme si mohli užiť vďaka politikom, ktorých strážili ostreľovači, prenasledovali novinári ale čo sa môjho outfitu týka, tak všetky oči na mne :D :D Sorry Angela  




Zatiaľ čo drtivá väčšina žien na Slovensku si pod dlhými šatami predstavuje tancovačku na svadbe či plese, takzvané maxi dresses, ktorých optimálna dĺžka je po zem sa čoraz viac dostávajú do streetstyleu. Čoraz viac obľúbené sú úpletové šaty s pruhmi alebo šaty voľné z padavého materiálu, ktoré skryjú aj kilečká navyše. Ja mám na sebe jeden z možných extrémov, ktorý sa nekombinuje ľahko, ale keď to vyjde, ...voilà, výsledok stojí za to.




Moje čipkované maxi šaty nemajú žiadnu podšívku. Je to skôr len sexy doplnok, ktorý si oblečiete na body, tielko a minisukňu alebo tak ako ja, priamo na luxusnú podprsenku. V nohavičkách by to bolo ale už moc, preto som si dala hneď prvú čiernu sukňu ktorú som mala poruke. Podklad však môže tvoriť akákoľvek iná farba. Na mojich šatách som ocenila aj vyšší golierik či skrytý zips na chrbte. Skúste sa odlíšiť a oblečte sa do podobných. Ja som si ich odniesla z V.I.P párty Forever 21 v Bratislave, no nájdeš ich aj na webe.




Lau Ren ale nie je žiadna exibicionistka :D Asi preto by som sa len s týmito šatami cítila akosi holo. Vyriešila som to koženkovou bundičkou. Taktiež s prvkami čipky, doplnenú zipsami. Už aj tak dosť temný outfit som zjemnila farbou topánok. Avšak ich štýlom som asi len podčiarkla gotický look. Chodí sa v nich aj tak úžasne, takže ak Vás prestali baviť chelsea boots, zožeňte si niečo ako pracovné boty timberland na vysokom podpätku. Pri takomto rýchlom nástupe jesene sa Vám určite zídu ;)


Z prešporku zdraví


Lau Ren ♥

Share this:

CONVERSATION

8 komentárov:

  1. Ježiš, tobě to sluší! A ty boty jsou úplně překrásný!

    Karolína

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já ty tvoje fotky prostě miluju! ♥ Krásný outfit, akorát mi k němu nějak nejdou ty boty, ale ty jsou samy o sobě taky perla. Dokážu si je představit k boyfriend jeans a nějakému crop topu. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  3. You are such a beautiful woman! And your makeup is ON FLEEK.
    ❁ THE PRETTY FRECKLES ❁

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tieto šaty boli stvorené presne pre teba, nesmierne sa ti hodia a fakt si ich neviem predstaviť na nikom inom, ako na tebe ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť