Veľká nádhera v Lillafüred ☜


Fest vytancovaná z grejpu som sa opäť vybrala skúmať zaujímavé zákutia, ktoré, ak ste ešte nenavštívili, budete chcieť uvidieť čo najskôr. A nie, nebola som v Nemecku ako by sa podľa názvu mohlo zdať. Lillafüred je malý kúsok raja na zemi tam dole, na maďaroch :D Len sa pozrite na tú nádheru (nie na mňa), ktorá má všetko čo má mať, je cenovo dostupná a je pár kilometrov za hranicami. A potom si prezrite aj môj top s kraťaskami ;)



Minule som bola na kúpalisku v Miskolci, dnes som sa vybrala len o pár kilometrov smer Budapešť. Keď som videla na webe nejaké prezentačné fotky, neverila som, že niečo také vôbec môže existovať. Dokonca aj keď som prichádzala na parkovisko vysypané štrkom som si myslela že to budú len zabudnuté kulisy z natáčania niečoho podobného ako Harry Potter. Ako som sa však prebrodila parkoviskom, našliapla som na chodníček uprostred lesa. Ocitla som sa v parku za hotelom Palace v obklopení najrôznejších stromov a kríkov. Cesta bola kľukatá, dokonca ju krížila aj horská železnica, po ktorej ste sa mohli odviesť. Už to ma milo prekvapilo. A v momente keď som sa vynorila zo „zakázaného lesa“ a okolo mňa prefrčalo oranžové Ferrari za milión €, vztýčil sa predo mnou Palác ktorý som hľadala :)



Ak si myslíte, že Vášmu zážitku po rekreácii v lese, jazde horskou železnicou a malej ochutnávke ženevského autosalónu bude koniec, mýlite sa. Mýlite sa rovnako ako tých 4 a pól mladomanželských párov (tá jedná polovica mužského pohlavia bola od nevesty asi o 50 rokov staršia :D), ktorí si tam šli nafotiť svadobné foto. Vedľa paláca vás osvieži asi 30metrový vodopád, pod palácom sa môžete člnkovať na rozľahlom jazere, nechať deti hrať sa na detskom ihrisku a pohodlne si sadnúť na lavičku v obklopení zarastených hradobných múrov. 



O histórii toho všetkého sa dočítate na Wikipédii ;) ale o tom, čo mám na sebe zistíte viac na internetovom obchode, ktorý určite dobre poznáte - SheIn.com z ktorého mám na sebe komplet v podobe kraťasov a topu, oba lemované bohatou výšivkou len za 27,99$. Sadlo mi to ako uliate a teší ma, že spolu to vyzerá priam ako overal ale môžem to nosiť aj osobitne. Na túto procházku rájem som sa vydala v sandálkach, ktoré mnohé z vás poznajú pod názvom gladiátorky za 6€ od číňana. A kabelôčička je z butiku CRIBS tiež za cca 6€ rovnako ako aj bižutérny náramok za 2,50€.
Sčítané a podčiarknuté, treba Vám len 38,50 éčiek aby ste sa štýlovo nahodili ;)



Vaša maďarónka


Lau Ren

Share this:

CONVERSATION

10 komentárov:

  1. fotky sú božské a keď som si vygúglila to miesto, o ktorom píšeš, skoro som odpadla! :O to snáď ani nemôže byť skutočné! krása :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! ♥
      Áno, je tam nádherne...určite odporúčam navštíviť :)

      Odstrániť
  2. Vyzeras perfektne :) a hlavne mas tak super fotky, prosim ta cim fotis? A aky objektiv vyuzivas, aby si mala take rozmazane pozadie, ale pri tom ty si zostala ostra?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. So amazing shooting my dear....you are really beautiful in these photos! Have a nice day, kisses from Italy,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    OdpovedaťOdstrániť