The summer of naked. 🌅


Ako sa tak varím vo vlastnej šťave :D pociťujem, že nás počasie poctilo ešte jednou dávkou tropických horúčav. Teším sa, lebo som pri vode a vychutnávam si západ slnka. Zároveň si ale uvedomujem, že Vám postujem jeden z posledných letných outfitov tejto sezóny a už onedlho budem na leto 2016 spomínať s nostalgiou. Dnes však nebudem sentimentálna, dnes sa totiž teším z mojej novej sukne od Forever 21, ktorú, okrem nutnosti mať na sebe horný diel oblečenia, dopĺňa iba náhrdelník a náramky tej istej značky ;)





Dlhá sukňa patrí do skupiny povinnej výbavy každého šatníka. Nepíšem ale o sukniach pod kolená alebo takých, akoby nedorobených, čo končia niekde 20 centimetrov nad zemou. Vaša dlhá sukňa musí byť až po zem. Využijete ju paradoxne hlavne v lete. Pri chôdzi sa vlní a tým vytvára príjemný vánok :) Ja mám na sebe trošku premakanejší kúsok, ktorý je podšitý kraťasami, čipka ale pokračuje až k zemi.




Značku Forever 21 poznám už nejaký ten rok. Za nákupom u nich sa však musíte vydať na ich e-shop alebo za hranice Slovenska. Čo sa hádam čoskoro zmení, keďže všetky si prajeme nakupovať najnovšie módne výstrelky za super ceny ;) Idem sa ja ďalej prehrabovať vo svojej zásielke a Vy čakajte, čo ďalšie si vytiahnem a kde to nafotím.



Vaša Shopaholička

Lau Ren ♥




Share this:

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. sukna je paradna a velmi ti to pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeem! ♥
      Sukničke som sa veľmi tešila..len ma mrzí, že už nám končí leto.. :(

      Odstrániť
  2. ach bože aká si krásna a tie fotky neuveriteľnéé!! dávam odber! :)

    P.S:
    Ak máš čas a chuť, bola by som veľmi rada keby si sa skočila pozrieť na blog mojej sesternice. Je to začínajúca blogerka a veľmi by sa potešila tvojej návšteve/komentáru :)
    http://partofnicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť