Mama jeans 👖


Alebo skôr Mom Jeans, ako uvádzajú všetky značky, sú späť. Sú o niečom inom než boyfriend rifle, ktoré ste donedávna zháňali a nadávali, že nie každý model sadol ako uliaty. Zatiaľ čo boyfriend jeans spadajú do čeľade bedrovitých :D sú aj širšie na stehnách a lýtkách, čo demonštruje aj ich názov. Jednoducho chlapčenské rifle, samozrejme dotrhané a pozliepané, ušité ako-tak na ženskú postavu. Ale mamkine rifle spred dvadsiatich rokov vyzerajú inak. Sú high waisted (s vysokým pásom) a tým tvarujú Váš zadok do krásneho tvaru ktorý dosiahnete len vďaka Mama Jeans!



Ako som už spomínala, módne značky ešte nestihli spáliť nepredajné zásoby boyfriendov a už na svojich pultoch ponúkajú hneď niekoľko nových strihov nohavíc aby ste aj Vy nevyšli na prí tridsiatok a zadovážili si ich už túto jeseň ;) Mama jeans v mojom blogu si moja mamka štýlerka zadovážila asi ešte keď som nebola na svete, no sú aspoň originálne a z denimu ako kedysi. Chcete štýlové mama jeans čo najskôr a čo najlačnejšie? Väčšine z Vás stačí skočiť do pivnice ;)



Zbehli ste do pivnice, máte nové Mom Jeans a nastáva problém čo k nim? Jednoduché biele tričko či blúzka sú k týmto džínsom ako stvorené. Ja som ale dolnú časť postavy oddelila crop-top blúzkou folkového štýlu, ktorý taktiež zažíva renesanciu. V dnešných horúčavách ešte stále nepoznáme iné topánky ako sandálky, takže si ich kľudne vezmite aj k rifliam ktorých konce pozahýnate. A k tomu už len náušnice, ktoré ste tento rok videli v každom módnom časopise. Na Vašich najobľúbenejších náušniciach tohto roku by mal byť dominantný strapček. Zväčša je v rovnakej farbe ako krištáliky či perličky.




Pozdrav z miľúbenej Oravy 👋

Vaša LauRen♥

Share this:

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. Tak tyhle Mama jeans jsou úžasný. :) Mám ráda vysoký pas u kalhot. Je pravda, že ne všechny boyfriend rifle mi seděly. :D
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeem!♥ mamka bola štýlerka :D ♥
      Ja mám skoro všetky rifle s vysokým pásom, jednak je to pohodlné a zároveň aj vkusné.. :)

      Odstrániť
  2. Úžasné fotky! Jsi strašně krásná a ty jeany Ti moc sluší! ❤

    Petra Bartáková

    OdpovedaťOdstrániť