High Waist Bikini 👙


Koľkokrát Vám milí moji čitatelia píšem článok, toľkokrát sa snažím inšpirovať. Mám sa teda čo obracať aby som inšpirovala nielen módou ale aj krásou prostredia. Popri naháňaní sa za tými správnymi miestami, ktoré odporúčam navštíviť, som neraz takmer nevedomky prekročila hranice Slovenska. Teraz som navštívila nášho tretieho suseda, Maďarsko, konkrétne Miskolc-Tapolca. To nie je to mesto kde chodia všetci košičania na lacné nákupy, je to jeho kúpeľná časť kde vďaka jaskynnému labyrintu môžete zažiť jedinečné kúpanie sa v hlbinách zeme ;)


Celé je to tam pekné, milé, a ako asi všetko na tomto svete, trošku nedokonalé. Ale hneď na začiatku návštevu kúpaliska Cave Bath vrelo odporúčam a do knihy návštev píšem jedničku. Hneď ako prekročíte turniket, môžete sa hodiť do niektorého z bazénov, nechať sa ošpliechať tryskami s termálnou vodou alebo zablúdiť v temnej jaskyni. A to ste zaplatili cca len 7€! K tomu jazierko plné lekien a ostrovčeky s bufetmi, celkom fajnými. Piť veľa piva sa však neodporúča – trpia tam nedostatkom toaliet :D Ja som tu počas pracovného týždňa a je tu taký nátresk, že si tu neviem predstaviť víkend. Ale dosť bolo neplatenej reklamy...urobte si výlet ;)


Plavkovú módu som tento rok sledovala oveľa viac ako po minulé roky. Neviem či to bolo tým, že som si potrebovala jedny kúpiť alebo tým, že sezóna summer 2016 popustila uzdu kreativite na všetkých frontoch. Či už dizajn (ktorému kraľovali polygonálne tvary), farby (od čiernobielej kombinácie po všetky farby dúhy), strih (čo bolo už niekedy moc aj na mňa) a druh (kedy sa pomaly nedalo rozhodnúť medzi bikinami a monokinami) boli čo model to originál. Či ste chceli investovať pár eur alebo pár sto eur, bolo z čoho vyberať. Ja som si vybrala high waist bikiny od Zaful.com :) ktoré som túžila vyskúšať už skôr.


Osobne nie som fanynkou zošnurovaného tela a som za klasický horný diel s kosticami ako sme zvyknuté u spodného prádla – predsa chceme byť pekne opálené nie? Spodný diel je presne to čo som hľadala. Vysoký pás, ktorý nedeformuje zadok, keďže zadnú časť nahrádzajú šnúrky. K tomu abstraktný dizajn a biela farba po ktorej by mala siahnuť každá z Vás, ktorá je aspoň trošku opálená. Biela bude prekrásne kontrastovať s tmavou farbou poctivo slnenej pokožky. Čo poviete – podarilo sa?


Ešte počkám kým sa všetci Vy šťastlivci vrátite z devoleniek a potom prehlásim sezónu plaviek za ukončenú :D
Nudím sa a preto idem na festival ;)


Lau Ren

Share this:

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. Vysoký pas zdaleka nesluší všem. Já bych si na sebe podobné plavky asi nevzala, ale na tobě vypadají skvěle.

    Poshlife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :)
      Určite musím v určitých prípadoch súhlasiť. Najmä kvôli zadnej časti spodného dielu, preto som bola nadšená týmto kúskom, ktorému zadnú časť nahrádzajú šnúrky. :)

      Odstrániť