Hurááá Prázdniny!


Koniec Júna nám okrem letného počasia prináša plány na dovolenky, letné festivaly a mnohé iné radosti, ktoré prevádzkujeme počas leta. Ale čo s Vami, ktorí ste tento rok zvládli skúšku dospelosti či dokonca zoštátnicovali? Samozrejme, v posledných rokoch je trendom odložiť povinnosti aspoň o tie dva letné mesiace, či u niekoho dokonca o jeden celý rok. Trochu pocestovať alebo si len tak užívať voľnosť počas ktorej sa ťa rodičia ani raz neopýtajú na známky, učitelia ti už nikdy nepoložia dvojhárok na lavicu a izbu na intráku zdedí niekto o rok mladší. Ako to však už vesmír zariadil, povinnosti ťa dobehnú aj keby si bola na Belizé :D a ty sa vyberieš na svoj prvý pracovný pohovor.



Nestresuj. Veď v škole si už stokrát počula že to raz príde. A ja nepochybujem, že budeš vedieť ako sa zachovať. Ale budeš sa vedieť obliecť? :D Mastné vlasy už neukážu šéfovcom v IBM že to máš naštudované a bedrové rifle z ktorých trčia tangá o tebe nepovedia že si schopná sekretárka. Získať vysnenú prácu, to je seriózna vec a tak bude časom vyzerať aj tvoj šatník, teda pokiaľ si zrovna nesnívala o práci pre Atalian :D





Simple vlasy. Hitom je drdol ale prejde ti aj vrkoč v gumičke. Make-up by nemal byť výrazný. Rozhodne šetri farbami a množstvom. A to platí aj pri oblečení. Aby si nevyzerala ako Isla Fisher keď sa hlásila o prácu v Úspešných Úsporách (finančný týždenník vo filme Spoveď Nákupnej Maniačky), nenahadzuj na seba kusy oblečenia a ešte aj kožušinové bolerko navrch, lebo riskuješ cibuľový efekt. A tiež neodporúčam vyliať na seba pol flakónika No.5, lebo to nebudeš ty kto vyrazí šéfovi dych. A čo sa týka oblečenia, dojem zanechá puzdrová sukňa alebo slim-fit nohavice. Počas pohovoru zrejme nikto nezomrie, preto sa vyhni kombinácií čiernej s čiernou. Štýlová budeš aj v čiernobielom.

 



Osobitnú pozornosť venujem kabelke. Jednoznačne zvoľ kufríkový štýl alebo niečo, čo nebude vyzerať ako mech na zemiaky. V pevnej kabelke s priehradkami do sekundy nájdeš čo potrebuješ. Nechceš snáď navodiť dojem bordelárky.

  






Top by mal byť v tvojom outfite naozaj Topom toho všetkého čo na sebe máš. Preto ho zo seba nenechaj vytláčať prsníkmi :D Výstrih pôsobí vulgárne a čo viac, narúša očný kontakt s oproti sediacim. Ja obľubujem skôr jemné kúsky šperkov či hodiniek. Preto som svoj minimalizmus podčiarkla hodinkami BERING. Sú jemné a sofistikované, dánskej výroby a majú zafírové sklo. To mi vraveli v predajni LION, kde som si zatiaľ vždy nejaké vybrala. A náramok? Je skvostný a originálny. Ten nenájdete nikde inde než v DELTIMO a v mojích ďalších postoch.

Ja som síce pohovor dnes nemala, ale dúfam, že vy ktorí ste mali, tak úspešný. :)

Teší sa na vás pri ďalšom článku
Vaša LauRen ♥



Share this:

CONVERSATION

0 komentárov:

Zverejnenie komentára