🌸 Burgundy Floral 🌸


Leto, to pre nás ženy nie je obdobie kostýmčekov a tesilových nohavíc. Je to čas, kedy sa každá z nás potrebuje v spaľujúcich horúčavách cítiť voľne a pohodlne. Žiadny neoprén lepiaci sa na telo si na seba určite neoblečieme a tak nám ostáva stále nespočet možností ľahkého a vzdušného oblečenia. Voľné sukničky, šatičky a krátke či dlhé overaly z ľahkých materiálov. Napríklad ako som zvolila ja v dnešnom článku, ľahkosť, odhalenosť a kvetovaný vzor, ktorý je v spojení s bordovou úplne sexy. A kde sa Vaša Lau Ren rozhodla fotiť outfit keď je vonku 30°C? No predsa v skleníkoch botanickej záhrady, kde je stupňov asi tak 50 :D


Ďalšou výsadou leta je, že každý navôkol je dostatočne obarený horúčavou, preto nikoho nezaujíma, či sú šórtky dostatočne dlhé, rovnako, ako nikoho nezaujíma či to máte správne oblečené keď Vám výstrih končí pri pupku :D Keď sa sused odvedľa prechádza v tričku vyhrnutom nad jeho pýchou (myslím tým starostlivo vypestované pivné brucho), aj s priemernou postavou si môžete dovoliť oveľa viac ;) Tak do toho!



V lete sa tiež nepotrebujete starať čo kde trčí alebo visí. Preto si toho na seba moc nenakladajte. Bižu nechajte doma, inak sa z nej kvôli potu stane vec na jedno použitie. Ja som pre tento outfit zvolila také akési doktorské pohodlné papučky. Ponúka ich azda každá lifestyleová značka v stovke variácií. Môj kraťasový overal s prekladaným výstrihom však nájdete len na ROMWE.com :) To je e-shop s módou a cenami pre úplne každého. A každý deň tam odhalíte nové a nové trendy kúsky oblečenia. 


Botanická záhrada v Košiciach, to je Vám taká vec kde sú bonsaje, kaktusy a rôzne sukulenty, palmy, stromy, kvietky a 3 exotické motýle :D Obrovské motýle mám rada a preto som ich čakala viac. Okrem toho je to super prechádzka pre deti (ja som tam vzala mladšiu sestričku), ktoré spoznajú život včiel, uvidia domestifikované zvieratká andulky a čínske kapriky v osviežujúcej fontáne v strede záhrady. O botanickú záhradu sa stará Univerzita Pavla Jozefa Šafárika a aj keď istotne potrebuje finančnú injekciu na vynovenie či zatraktívnenie prostredia pre nových návštevníkov, oplatí sa Vám ju navštíviť ;)

Vaša amazonka 😂
♥Lau Ren♥

Share this:

CONVERSATION

10 komentárov:

  1. bože, bože, bože.... Dokonalost sama.
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mozem sa opýtať ze ako dlho si čakala na ten overalik? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wou! krásná žena se smyslem pro humor! Nejspíš se na tento blog ještě vrátí :) ale palec nahoru i za outfit! Moc se mi líbí sandálky, ta barva sedí k opálenému tělu jako slunce k létu :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj! Tak tomuto hovorím potešujúci komentár. ♥
      Ďakujem :)
      Moc ma teší, že sa blog páči a snáď do budúcna nesklamem :)

      Odstrániť