Wild Wild West


Alebo ako som si obliekla šaty od Shein.com a vysadla na koňa.

Nenechajte sa zmiasť fotkami. Minulý týždeň som sa totiž nepreháňala prériami divokého západu. Len som sa náhodou zúčastnila akcie Western Day v českých Semilách. Začalo to nevinne, hneď ako ma moji priatelia pozvali na víkend do Bystrej nad Jizerou. Tiež som sa pýtala, čo za zmysel má výlet do dedinky asi so sto obyvateľmi, no výsledkom bola panenská príroda, kľud a hlavne Ranč Bystrá.



Tam kde sa každé ráno pred chatkou pasú srnky a kde sa z priľahlých stajní ozýva erdžanie koníkov, objavíte oázu oddychu a športu aj Vy. Majiteľ Ondřej načapuje chutné pifko a s Alenkou sa vyberáme k jazdiarni. Tam nás už čaká kobylka Megi, ktorá bola taká milá a okrem toho, že ma nezhodila, poslušne zapózovala aj pred objektívom :D Ukážkou namáhavej ale užitočnej práce okolo dobytka a koní prídete na úplne iné myšlienky. Vyskúšate si pravý rančérsky život ako už len málokde. V Ranč Bystrá sa Vám vždy dostane profesionálneho prístupu, chutného osvieženia aj relaxu pri bazéne. A za to že sa tam uprostred ničoho dá platiť kreditnou kartou, dávam plný počet bodov a odporúčam navštíviť ;)



Po prebudení som v jedno ráno na ranči takmer nikoho nenašla. Akoby mali deň pracovného pokoja. Na ranči však takýto pojem nikto nepozná. Práca na ranči nikdy nekončí, ani keď v ten deň mali svoj sviatok. Western day v blízkom mestečku Semily kde od rána do večera plieskal bič, cowboyi zaháňali dobytok a Vy ste mohli byť toho všetkého súčasťou. A ak to nevyšlo tento rok, príďte ten budúci ;)




Ja som sa pre túto príležitosť obliekla do šiat, ktoré dokonale ladili s tématikou džínsových texasákov - asi najobľúbenejšieho odevu každého cowboya. Odhalený chrbát, volánikova spodnička a výšivka pridali na elegancii. Takýto kúsok Vám zvýrazni driek, predĺži nohy, poodhalí ramená. A aby nechýbal ani v Tvojom šatníku, za dobrú cenu ti ho priamo do skrine zavesí Shein.com





Odchádzam oddýchnutá a s novou láskou...
...ku koňom.


♥♥Vaša Lau Ren♥♥

Share this:

CONVERSATION

2 komentárov: