Kimonos 👌

Keďže mám za sebou minulosť bitkárky, to znamená 6 rokov tréningu karate, do styku s kimonom som prichádzala každodenne. Bolo však biele a s opaskom vo farbe podľa stupňa zvládnutej obtiažnosti. Skončila som zeleným pásom a hneď pár rokov po tom som si na seba mohla obliecť kimono akejkoľvek farby som chcela. Tento kúsok oblečenia totiž prišiel do módy a tak skoro nás neopustí. Preto sa vybavte kimonom aj Vy. Nech už máte akúkoľvek výšku a postavu, kimono je kúsok do každého šatníka.


V momente ako kimono prestalo byť len výsostným oblečením bojového umenia a gejší, začalo sa nosiť vždy a všade. Prechádzkou mestom sprevádza rovnako dobre ako na pláži alebo kúpalisku. Asi už viete čo naznačujem – do tašky na kúpalisko si od dnes pribalíte aj kimono. Ja idem ešte ďalej a tento outfit nosievam aj cestou k vode. Mať na sebe plavky, ktoré zmyselne zahaľuje kimono tento rok bude úplne bežné aj v MHD a SAD spojoch. A študentky, ktoré majú vlaky zadarmo sa tak budú presúvať k najbližším aquaparkom aj v kupéčkach.


Aquapark TATRALANDIA. Miesto kam nechodievajte mimo sezóny, keďže 70% zábavy zažijete pod holým nebom. Ja som tam bola asi týždeň do otvorenia všetkých vonkajších atrakcií a lehátok. A nevýhodou bolo aj to, že ma to vyšlo plnú cenu = 23€. Tatralandia pri Liptovskom Mikuláši je miesto kde je asi úplne všetko. Aj to čo nepotrebujete. V tatralandii si platíte aj za to, že nemáte dieťa ale detský svet tam je. Alebo aj za to, že sa ani raz nespustíte jedným z úžasných tobogánov.


Samozrejme, za výhodu považujem, že je to asi najluxusnejšie miesto pre čľapkanie sa kedykoľvek počas roka. Vyberiete sa tam uprostred decembra a vtedy je Vám jedno za koľko. Ak Vám to ale nie je ľahostajné, siahnite po niektorej zo zliav. Asi najpredávanejšia zľava na Slovensku je viac ako polovičná zľava cez zlavomat.sk - vtedy aspoň nebudete platiť za to, čo nevyužívate. Do Tatralandie choďte a poriadne si to tam užite, veď aj ja tam ešte pôjdem ;)



A nakoniec pár slov k plavkám. Ja som si kúpila čierny spodok. Ten je najuniverzálnejší, lebo k nemu si môžete dokupovať vrškov koľko chcete a vždy to bude vyzerať cool. Kvôli krátkosti času som nakupovala pod tlakom a tak som zamierila k prvému obchoďáku. Ak ale nechcete aby si Vás priateľ pri bazéne zmýlil s ďalšími desiatimi holkami, siahnite po originálnejších bikinách z malých butikov alebo drahších modeloch lepších značiek, ktoré sa pohybujú okolo stovky. Ak sa necháte zlákať novými vzormi čumiacich na Vás z billboardov, riskujete tuctovosť.   
Tak sa prestaňte natierať samoopaľovákmi a hneď ako vykukne slniečko, utekajte sa slniť.⛅️
Vaša, čoskoro opálená, LauRen 💃

Share this:

CONVERSATION

3 komentárov:

  1. Mne príde zbytočné kupovať si drahé plavky, keďže je to vlastne iba na jednu sezónu a aj tak si plavky kupujem každý rok nové:) Už 30€ mi príde za ne dosť a radšej peniaze investujem do niečoho lepšieho, ako napr. topánky, resp. v mojom prípade tenisky:) Inak krásne fotky, tiež si plánujem kúpiť nejaké kimono:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť