Bohemian style


Dlhé alebo krátke, s volánikmi či bez alebo odhaliť či neodhaliť dekolt? Hlavne že to má jedinečný vzor. Zahoďte prehnanú eleganciu a minimalizmus! Oblečte sa do bohémskeho štýlu ako novodobá hippie girl. Zapleťte si vrkočiky alebo ukážte živelnosť rozpustených vlasov. Nešetrite kvetmi vo svojej hrive, čelenkami či bižutériou s pierkami. Palestínsky vzor, rôzne geometrické tvary alebo výšivka...veď letné festivaly sa nezadržateľne blížia.


Opäť sa hlásim s článkom z Prahy. Teda ani neviem či mi uveríte. Praha, to je keď sa neviete predrať ulicou plnou turistov. Alebo je to ten nikdy nekončiaci hluk veľkomesta. Dopravné zápchy, trúbenie a hukot sanitiek. Tak kde si potom užiť chvíľku pokoja? Vojanovy sady. Je to historický park v centre Prahy schovaný za vysokánskym opevnením. Preto je každodennou realitou, že okolo neho putujú tisícky turistov bez toho aby nazreli. A preto si tam môžete ísť oddýchnuť. A vstup? Ten je zdarma ;)


Nakoľko tam mnoho z Vás už zavítalo, nechcem vyznieť že som objavila Ameriku. Ale pre mňa má objav tejto rajskej záhrady asi rovnakú cenu. Prechodom popod bránu sa historická ulička zmení v panenskú prírodu. Kopec rúži, jazierko, detský park a lavičky. A niekoľko záhradníkov, ktorí sa starajú aby to vyzeralo tak ako môžete vidieť. Jediné čo Vás môže vyrušiť v rozjímaní alebo precvičovaní jógy je škriekanie. Áno, tie pávy sú ozajstné.  


Dnes mám na sebe ľahké šaty, ktoré som dostala od maminky minulý rok. Priniesla mi ich z dovolenky v Chorvátsku. Majú originálny vzor, dĺžku tak akurát a výstrih, čož na seba neaplikujem často. Tento kúsok nosievam veľmi rada. Jednak sú zázračne pohodlné, jednak je to darček a mám k nemu citový vzťah :) Daroval niekto aj Tebe kúsok oblečenia, ktorý rada nosíš?


Opäť raz, Tvoja
Lau Ren

Share this:

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. Krásné fotky. A ty šaty vypadají moc hezky a pohodlně. :) Líbí se mi ten vzor.
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeem! ♥
      Najmä vďaka pohodlnosti si ich neviem vynachváliť. :)

      Odstrániť
  2. bohémsky štýl je niečo úžasné, hrozne dúfam, že v ňom raz budem mať zariadený byt :) šaty sú krásne, rovnako aj miesto fotenia ;) vyzerá to tam rozprávkovo a keď budem v Prahe, určite to tam navštívim!

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to ti prajem! :)
    Z takého bytu ide určitá voľnosť a pohoda...tiež sa uberám podobným smerom.
    Ďakujem!♥

    OdpovedaťOdstrániť