Relax, wellness

“Veď čo môže byť lepšie ako prechádzka, zastávka na kávičke s cheesecake a potom nekonečné čľapkanie sa vo vodičke”: Povedala si Laura a vydala sa za relaxom. Určite je aj vo Vašom okolí zariadenie podobného typu ako som navštívila ja. Napríklad také kúpele. Ponúkajú kvalitné služby, príjemné prostredie a primeranú cenu. Čerstvý vzduch, park, fontánka, hriešne dobrá pochúťka, vírivka, sauna a môj outfit je recept na relax. Takže nech ste kdekoľvek a pracujete či študujete akokoľvek ťažko, LauRen Vám naordinuje jeden takýto deň týždenne!




S make-upom som tom nepreháňala, veď aj tak by podľahol chlórovanej vode nech by bol akokoľvek odolný. Takže prirodzene „krásnasom strávila značný čas v parku, kde navôkol pobehovali veveričky. Na sebe oblečený crop-top so vzorom z hebkého materiálu som zladila s cross-body kabelkou na retiazke v haďom vzore. Kabátikov typu ako mám ja ste už určite videli nespočet, väčšinou krátkych, no ja siaham skôr po dlhších variantách.





Milujem kraťasky. Nezvyknem ich však kombinovať so silonkami. To si radšej počkám na poriadne teplo. No pri premenlivom počasí ako tu máme dnes, je vhodné ich doplniť čiernymi silonkami. Niekedy to vyzerá ešte viac sexy. A to je to čo potrebujete hlavne vtedy ak sa nenamaľovaná necítite práve vo svojej koži ;) A nebojte sa vzorov na silonkách. Ani ja sa nebojím :)






Môj článok vyzerá ako chill v teplote 30°celzia pri fontánke, od ktorej osviežujúce kvapky sem-tam zaveje vetrík na moju tvár. No ono to nebolo celkom tak. Pravdupovediac vonku bola zima aká tu už dúfam do novembra nebude :D Ale kávička na letnej terase, posedeníčko pri fontánke a vírivka boli predzvesťou príchodu fajných teplôt do našej zemepisnej šírky. Verím, že Vy ostatní takýto oddych zastihnete v tom pravom počasí.


Nateraz oddýchnutá

LauRen
  

Share this:

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. ú, taký relax by aj mne bodol :) fotky sú, ako vždy, krásne ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. You are such a beauty! I love your style and every and each of your photos ♥
    Following you now on Bloglovin :*

    Best wishes, Gilda
    www.itsgilda.com

    OdpovedaťOdstrániť