Cześć

Black 'n White outfit je to, čo niekedy ľuďom počas jari chýba. Každý sa po dlhom teperení sa zimným počasím v zašednutej, od moľ obhrýzenej a naftalénom nasiaknutej bunde snaží navliecť do čo najpestrejších farieb a kvietkovaných vzorov. Až to niekedy zabolí :D Sama viem, že v tom prípade vždy poteší pohľad na niekoho, kto je oblečený jednoducho a pekne. Čiernobielu som zvolila aj ja pre špeciál v Krakove. Ten dúfam poteší.




Mňa naopak tešil výlet do kráľovského mesta. Krakov je historická metropola Poľska. A ako v každej metropole sa po dlhých ťahaniciach v kolónach dostanete do centra. Ale oplatí sa ;) Cestou na Krakovský rynek (námestie) sa prejdete romantickým parkom preplnený holúbkami (tými lietajúcimi aj tými na lavičkách, ktorí si len tak hrkútajú), úzkymi uličkami s luxusnými hotelmi a menej luxusnými kaviarňami a námestíčkami so súsošiami, kostolíkmi a pouličnými umelcami.  





Dorazíte na hlavné námestie. Je veľmi originálne kvôli trhovisku priamo uprostred, vežou tak trochu vedľa a jedným hlavným kostolom, z ktorého veže sa každou hodinou ozýva trubkár, na ktorého sa stále tak dlho čaká a potom mu všetci zatlieskame. Okrem toho klasika ako vždy: Hard Rock Cafe, McDonald, ale taký zaujímavý v podzemí, ZARA ale aj niečo pre jachtárov - Paul & Shark. Ja ale odporúčam – sadnite si na terasku a užívajte si slnko ;)






P.S:
Neviem či to bola zhoda náhod, alebo to spomedzi nevýrazných Poliek len tak vyčnievalo, každopádne som nevedela kam skôr pozerať. A preto Krakov ustanovujem mestom s najkrajšími chlapmi. Aspoň zatiaľ. Urastení páni v dokonalých smart casual outfitoch a s najviac upravenými vlasmi Vám tam skrížia cestu mnohokrát. Ale aj kávička je tam dobrá :D




Miłego dnia!
Lau Ren

Share this:

CONVERSATION

7 komentárov:

  1. pohľad na teba naozaj potešil ;) super look!

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neskutočné fotky máš! Neopísateľná energia z nich vyžaruje! :)
    Vždy sa rada vraciam na tvoj blog, je vážne unikátny! ♥

    |SYDNEYSLEEK|

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne fotky, krásny outfit, krásna žena ! :)

    http://andrea-de-blog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dřív jsem byla dost proti botám na platformě, ale od té doby co je mám sama v botníku, nemůžu si vynachválit to pohodlí :)
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne! :) ak sa môžem opýtať, z kade sú topánky?

    OdpovedaťOdstrániť