Boyfriend jeans



Myslím že ešte len v minulom článku som si vzala na paškál kvetované a multifarebné outfity a v tomto článku som skĺzla k presnému opaku :D No povedzte, neurobila by som chybu keby som Vám neukázala tieto božské boyfriend rifle? Boyfriend móda nás už vo forme tričiek, mikín, sukní a nohavíc sprevádza už niekoľko rokov. Dokonca tohto roku je už trendom niečo pod názvom „MAMAjeans“, čo je v preklade kus odevu po mamine keď ste Vy boli ešte v brušku :D Retro džínsy s trakmi a podobne. Ja radšej ostanem pri boyfriendoch a tieto kvietkované som bola prevetrať pred hotel***** HERON pri priehrade.




Šla som autom do neznáma. Za mestom stŕmy kopec cez ktorý by málokoho napadlo ísť autom. Veď aj kamarát Slavo, ktorého vždy nájdete vysmiateho v jeho kaviarničke Libresso Löwy v Bardejove a povedal mi o tomto mieste, tam bol na motorke. Za kopcom sa mi objavila rozľahlá priehrada, ktorú lemoval luxus. Päťhviezdičkové hotely a prístavy jácht. „Tu budem fotiť môj ďalší príspevok.“ Povedala som si a výsledok už máte možnosť vidieť.



Kávička v hoteli? Jasné! Ale dvojica ochrankárov pred dverami a luxusné vozidlá všade navôkol ma zastavili, že to asi nebude dobrý nápad. Hrozilo totiž, že by neostalo na naftu naspäť :D Každopádne si pozrite Hotel Heron, ktorý zvnútra pripomína svetové hotely v ešte svetovejších metropolách. A má aj mólo na ktorom si môžete spraviť super párty, tak kto sa hlási na žúrku? ;)




Okrem boyfriend nohavíc som si na seba vzala jemnú marhuľkovú blúzku s čipkou. To bude tento rok TOP. Ak ste skôr na obyčajné džíny a tričká, tento rok toho moc nenakúpite. Všade sa objavujú štrikované svetríky, výšivky na blúzkach a sakách a samozrejme volnejšie strihy nohavíc. Takzvané háremky :D Vršok mi dopĺňa svetrík, ktorý je skôr štýlovým doplnkom než odevom, ktorý zahreje. A viete čo si ešte kúpte? Metalické tetovačky. Ja som s nimi trochu viac experimentovala, ale aj na tvári zapôsobia na každého nvôkol.



Verím, že od priehrady Vám ukážem ešte mnoho outfitov a zákutí, ktoré skrýva pobrežie jazera. Kým sa tak stane, Vy mi môžete napísať, či ste už niekde objavili boyfriendy, ktoré Vám sadli, alebo či Vás už niekde šokovala cena kávičky či interiér alebo exteriér hotela.

Navždy s Vami...

...Vaša LauRen♥

Share this:

CONVERSATION

11 komentárov:

  1. nesmierne sa mi páčia tvoje okuliare, vyzerajú na tebe úžasne :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bože! Ty jsi dokonalá! Nádherné fotky! :o Líbí se mi tenhle outfit! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc ti to sluší, džíny jsou dokonalé.

    Poshlife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Boyfriend jeans sú moje lásky, najviac ich milujem! Tento kúsok je krásny a priam výnimočný! Ty vyzeráš nádherne!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Holka jsi neskutečná, vrozený sexappeal, skvělej a originální styl, chválím! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherný outfit, tie boyfriendy sú úžasne!

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tá blúzka je absolútne úžasná :) tie rukávy milujem ! sekne ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť