Glam style / na paničku

Mnoho z Vás, drahí čitatelia, čaká nezabudnuteľný valentínsky večer. Mnohí už máte svoj krásny Valentín za sebou alebo práve ležíte v jeho objatí. Obliekli ste sa ináč ako obvykle, šli ste niekde, kde to má tú pravú atmosféru, alebo ste slávili papučkovým štýlom – v pyžamke, doma pred telkou? :) Ja som vybehla von v trošku inom štýle oblečenia ako obvykle. Nešetrila som trblietkami, ani zlatými doplnkami. A v prostredí á la Anglicko v 19. storočí, som sa cítila jedinečne. Skúste to niekedy aj Vy a užite si pohľady okoloidúcich v oblečení, ktoré bežne nenosíte, no určite patrí do šatníka každej z Vás ;)

Dnes mi robila spoločnosť vlnená kožušinka s perlovými výložkami na ramenách, čierne trblietavé minišaty s otvoreným výstrihom, z ktorých som si vyrobila blúzku a lesklé skinny nohavice imitujúce kožu. Ako doplnky som zvolila celkom nenápadnú čierno-bielu kabelku a zlaté náušnice s bielymi rúžičkami. A čo poviete na moje novučičké cat eye okuliare s ktorými aj spávam? Ja ich zbožňujem!








Chytro, chytro som sa po fotení pustila do článku, aby som stihla osláviť svojho Valentína. Keď čítate tento článok, sedím už v niektorom z obľúbených barov pri pohári vínka. Tak na zdravie a pri ďalšom článku opäť dovidenia ;)






Share this:

CONVERSATION

10 komentárov: