CK

Ahojte!
Poznáte ten pocit, kedy by ste si najradšej prehodili cez seba vrece a snažili sa byť tou najneviditeľnejšou osobou na svete?
Ráno si oblečiete úzke džínsy a obtiahnuté tričko no neustále sa pozeráte do zrkadla opakujúc tú známu vetu "od zajtra začínam cvičiť a zdravo jesť!"



Ale no! Moje drahé, pri tejto vete je hneď jasné, že zajtra si poviete presne to isté a takto to budete posúvať až do leta, príde leto a vy si poviete "už je neskoro chudnúť, prečo by som si nedala zmrzliu?! Samozrejme, tento rok vynechám kupko!"
Dôležité je aby ste sa cítili zdravo a spokojná sama so sebou.
Pokiaľ ste chudá a nespokojná s postavou, papajte zdravo a cvičte. Pokiaľ máte oblejšie tvary, je to krásne a ženské. Avšak ak nie ste spokojná papajte zdravo a cvičte. :)
Budete výkonnejšie v práci a v škole, čo vám jednoznačne prospeje a odzrkadlí sa to na Vašej kráse a najmä budete spokojnejšie. Pretože veľké percento pribúdania na váhe je zapríčinené psychikou a výčitkami pri tučnom obede ;)
Ľahko sa to píše, ťažšie koná. Dôležitá je inšpirácia. Preto som sa rozhodla, že Vám s tým pomôžem. Už čoskoro nájdete na mojom blogu ako sa správne stravovať a aké cviky používať. Zaručene!

Dnes prinášam článok v kategórií LOOK a to kvôli voľbe správneho spodného prádla vhodné na cvičenie.



Je podstatné dbať o svoje zdravie v každom ohľade. Preto volím športové spodné prádlo značky CALVIN KLEIN, ktoré bolo vyvinuté za účelom športu, pre aktívny štýl života.
Toto spodné prádlo nájdete tu → INTIMA  ( klikni ;)












Share this:

CONVERSATION

8 komentárov:

  1. přesně! chce to začít hned, abychom se mohly do těch CK vejít!
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já začala na sobě nedávno pracovat, protože jsem chtěla zhubnout už asi .. ani se mi to nechce počítat, hrozně moc let a vždy jsem byla líná něco dodržovat :D Teď skoro každý den cvičím, ale nijak zvlášť se ohledně toho nestresuji :) Jinak krásně jsi to napsala, hlavní je se cítít dobře a být spokojení (a zdravý). Nádherné fotky, před pár dny jsem také o CK přemýšlela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš krásnu postavu a veľmi ti to pristane ! :) Musím povedať, že pri chudnutí je naozaj dôležitá psychika, už neraz sa mi to potvrdilo :) rada by som bola so sebou taká istá spokojná ako ty ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím sa priznať, že prvé čo mi napadlo bolo #mycalvins :D

    OdpovedaťOdstrániť