Šťastný nový rok!

Ciaoo!




Je tu deň, na ktorý sa veľa z nás teší, pre ostatných naopak obyčajný deň. Ja sa samozrejme teším, je to deň kedy si s kamarátmi nájdeme čas a naplánujeme si túto čarovnú noc na prelome dvoch rokov. V tento večer to žije, všetci si prajú všetko dobré a akosi sú na seba milší, ako aj celé predvianočné obdobie, čo však Silvestrom končí a opäť bude všetko po starom.

Tento rok sa chystáme s kamarátmi na rezort chatiek v zahraničí. Nemôžem sa dočkať až príde večer!
Jediné čo má hnevá, je tá zima, ktorá vyšla akurát na tento deň!
Avšak ako môj fashion úspech beriem to, že som zohnala koženku, ktorá je bohato zateplená z vnútornej strany a okolo krku ju zdobí hebká, odnímateľná kožušinka - dokonale podarená imitácia líšky.


Čo sa týka výberu kabelky, som celkom (ne)náročná. Musí vyzerať easy, elegantne, alebo kombinácia elegantne-športová, jednoducho musí to byť pre mňa tá najlepšia kabelka. To ale iba čo sa týka väčších rozmerov, pri crossbody kabelkách sa môj výber úplne líši. Tentokrát som volila veľkú kabelku, aby som mala po ruke lodičky a šampus, of course! :D


Pod koženkou mám overal, ktorý ma zaujal hneď na prvý pohľad najmä kvôli výstrihu na zadnej strane. Pomerne jednoduchý outfit som doplnila masívnym šperkom.

A čo Vy drahí čitatelia? Už máte svoj silvestrovský outfit? A ako budete sláviť Silvester Vy?
Píšte v komentároch, som veľmi zvedaváá! :)

Mimochodom! Prajem Vám všetkým šťastný Nový Rok, aby ste v ňom mali veľa zdravia, šťastia a splnených snov! :)

Share this:

CONVERSATION

2 komentárov: